// This Is My World


Big Thanks

Template made by : Ninda Nadalaila Background: Nurul Atiqah
With help: Kenna Nezilla

Tahon baru dah ka ? =.=
Monday, January 16, 2012 | 6:27 PM | 0 Love



Hailoo blogg : )
Rindu sesangat dekat BLOG saya !
lama gila tak mengadap BLOG aku yang dah bersawang neyh ..
hampa semuaa sehad ka ?
hopefully semua sehad la nohh :))

Hurmm , FIRST ENTRY FOR 2012 :)
Lembab kann MCS buad post baru ? hawhaw =='
haryy nie dah 16.01.2012 ..
Lamanya tak update BLOG ..
dah masok * NEW YEARS * dah pon MCS oii ..

Ukeyh , takk best lahh tahon neyh !
nanak 2011 balek , boleyh lahhh ! please :'(
tanak jady tuaa >_< 
kayyy , sekarang MCS dah FORM 4 tauu .
Tapi, tak form 4 sangat lahh sebab birthday tak sampai lagyy, so still fifteen kann ? HAHA !
MCS dok kelas KREATIF ! saya akui , saya memang takk kreatif ! :))
MCS TERPAKSA berpisah dengan semua kawan-kawan yang sangat-sangat dicintai , kay cdeyh :\

Huahua ~ tatau lah cmna buleyh dapat kelas tu ..
kelas tu , macam : (
MCS cdeh 24 hour dok kelas too ..
Sumpah weyh , rasa mcam nak lari :'(
Hurmmm ! takpa lahh , ada HIKMAHNYA kannn ? :DD
MCS akan cuba sesuaikan diri kat kelas tu walaupon susah :) :/

So , apa hampa punya AZAM baru ?
baru nak tanya , ketinggalan zaman aihhh :PP
Nie BLOG BARU :c
semua dah jady baru .
AZAM BARU !
Taon nie nak blajaq rajen-2 , InsyaAllah ^_^

Thx always with me blog !
Ilupchiuu :D