// This Is My World


Big Thanks

Template made by : Ninda Nadalaila Background: Nurul Atiqah
With help: Kenna Nezilla

Exam ? Blurr sat =='
Saturday, August 11, 2012 | 12:10 PM | 0 Love
Photobucket

Hoho , haips gengsta :D
sehad ? hopefully semua sehad ja :))
hurm , demam MCS dah kurang & semakin membaik .
Alhamdullilah ^^
tapii setiap kali waktu MCS tidoq & bangun mesti rasa sakit , hurmmm :'\
Sokay lah , benda baik akan berlaku , think positive ^^
So , macam entry before nie , MCS kan tak amek UK 2 langsong .
So , hari tu kawan MCS gtau , lagi 3 ujian ja depa tak buad lagi .
Ahh , 3 ja ? MCS amek 8 subject semua ohh !
Hurmm , okay lah 3 , cun lah tu :D
Tak perlu lah aku tension-2 sangat kan , muahahaha :D

* I wish I could be smart without studying *
tudia ! cun kan ? gila , takmau belajaq , tapi nak pandai .
Hoho , buleh buleh , buleh belah MCS ! :P 



Stop FACEBOOK lah MCS oi :D
haha , okay okay okay .
FB kejap ja lah , hihi :P

Takpa , apa jadi pon , MCS akan buad yang terbaik :*
Doakan MCS tau :)
Okay lah , nak p tdoq sat , haha
Takecare kawan , IloveYou :)




IlyIly ^_^