// This Is My World


Big Thanks

Template made by : Ninda Nadalaila Background: Nurul Atiqah
With help: Kenna Nezilla

Fever ~
Wednesday, August 8, 2012 | 2:00 PM | 0 Love
Photobucket

Haips buddyz :)
Sehad ? Hope baik-2 ja .
Jaga diri , nak raya dah tau dak ? :D







MCS demam , huhu :(
Macam pic num 1 yg comel kat ataz tu ! wink-2 . Pulon ~
Demam , InsyaAllah dah nak baik , just batok + selsema .
Pic num 2 tu , semua yg MCS guna & makan .
Herr , banyak kan ? sudah menjadi kebiasaan kepada saya ^^
Hurmm, sakit dada aih batok lama-2 .
Ayoo ~
Hope boleh baik b4 raya , weheee :D
Walaupon sakit , kita jgn cdeyh-2 & dok buad terok . Haa , sakai :P

Bosan ah , dah 2 hari tak p skowlah !
Hari Isnin kan cuti sebab Nuzul Quran 
So hari selasa sampai hari nie , tak p skowlah pons . HAHA !
Malas ah lama-2 dok umah tapii cheq suka ;D
Haha . Apa lah aku neyh , pemalas betoy kan ?
Jangan dok anggok , jangan dok kata "memang pon" aku spank stgy kodd . HAHAHA ! :P :P
Dah la nak SPM taon depan ! Ehh , taon depan la ! lambat lagi xD

MCS engat nak change school , tapi lepas UK 2 (Ujian Kemajuan 2) but , MCS tak p skowlah pong , cmna nak amek UK 2 neyh ? inaporange ~ HAHA :D
Taktau la . Tiba-2 pulak rasa berat hati nak pindah -,-
Tapi tu lah yg MCS nak sangat dulu , la bila dah dapat :(
hurmm , confused 

Hope Allah bagi jadi benda yg baik :)
So , esuk taktau g p skowlah or tak .
Tadi nak p , dah siap dah kemas barang skowlah suma .
Then , semalam masa bukak posa , ayah kata tak payah p :D
Haaa , hancor sikit hati aku . MCS suka p skowlah hari rabu la !
Sebab hari rabu , masa bulan puasa , balek pkol 2.00 p.m.
Kalau tak puasa , balek pkol 3.30 p.m sbb ada kokorikulum ~
Sebab tu dok pulon nak p skowlah masa hari rabu ja . HAHA !
Bagoih kan MCS ? Pelajar pintar ! muahahaha ~

Rindu kat kawan-2 la , ehhh .
Btoy ka neyh ?
wakakaka , dulu MCS kan nangeh-2 sbb dapat klas tu ?
Yalah , kan dah cakap . Mesti ada hikmah kenapa Allah bagi MCS dok klas tu .
Sekarang , MCS lebeh tenang dok klas tu .
Tadak ah cm dulu , keja mau cdeyh ja . hewhew ^^,
Tapii , ada jugak kesedihan nya tao ?
MCS tak la hepy sangat , tapi buleh la dari dulu kens ? :)
Syukran YA ALLAH 

So , MCS dah taktau nak cakap pa lagi .
Nak type apa lagi .
haa , tao tak , MCS lapaqq ah .
hikhak :D
Dah 3 hari tak makan nasi & dah turun berat badan sebanyak 1 point something !
Hoy-2 , 3 hari aku tak makan , turun 1 point something ja ? herrr =='
Actually , bukan tengah berDIET pons , MCS kens demam , so deria nak makan kureng sikit :)
Baru tadi sahur makan nasi ^^
Tu pon , sikit ja , tu yg lapaq awai uhh ;D
Hehe , sabar MCS , orang sabar , di sayang Tuhan 
Saya sedang bersabar lah :D
hewhew :D

Baru ja bngun tidoq tadi masa pkol 11 pagi kodd .
HAHA ! terok ! tak ah , actually tak tidoq pon lepas subuh tadi then tiba-2 badan panas , tidoq ah . 
Pa g tunggu lama-2 ya dokk ?
haha ;D
Thanks Ya ALLAH sebab dengaq kata hati MCS :))
hepy-3 ! 
Apa kata hati MCS ?
Mana buleh gtau , rahsia lah ! wihaaaaaa :DD
So, Takecare korang , jgn demam-2 tau .
Nanti tak buleh raya , harhar >_<
Popai sygs , lebiu ^_^


IlyIly