// This Is My World


Big Thanks

Template made by : Ninda Nadalaila Background: Nurul Atiqah
With help: Kenna Nezilla

Fesbuk Ohh Fesbuk
Monday, September 24, 2012 | 4:28 PM | 0 Love
Greeting Text

Heyh awak :)
sehat ? hope awak-2 semua sehat-2 ja ^^
MCS nak tutop fesbuk MCS yg lamaa :'(

Fesbuk baru tadak apa pon .
Nie suma status yang penah MCS buat :')
Tapyyyy nie suma status yang MCS suka ja :D

--------------------------------------------------------------------------------
23/09/2012

School ♥

A place we find knowledge , find a good friend , to learn good thing ♥

Not a place we find enemy ,
boyfrend / girlfrend ;)

no tommorrow please ? 
herrr . give me strenght ♥
--------------------------------------------------------------------------------
11/08/2012

Kebanyakkan orang zaman sekarang suka mempermainkan perasaan orang lain & merasa bangga apabila dapat menghina serta memalukan orang lain.
Alahai . Comel sangat perangai awak tu , sweet sangat 
 
Tapi engat , setiap apa yg kita buad kt dunia nie , akan dapat balasan balek nanti .
Tak selamanya kita dok kt dunia nie ! ~
Sekali sekala muhasabah diri kita 

Gud mownink & Selamat Berpuasa kawan ♥ =D
--------------------------------------------------------------------------------
30/07/2012

Kita buleh syg & cinta kat sapa pon tapi kita kena syg & cinta diri kita dulu dan pastikan syg & cinta kita kat orang tu tak melebihi syg & cinta kita kat Allah :')  

tok aku pesan kat aku :'D
--------------------------------------------------------------------------------
28/07/2012

Bulan puasa nie , kita bukan menahan nafsu .
Tapy mendidik serta mengawal nafsu 
 
remember that kawan ^^,
to myself too :*
--------------------------------------------------------------------------------
25/07/2012

ALLAH sayang sangat kat kita 
bukti ?
Allah bagi kita hidup , Allah bagi kita rezeki & Allah tetap ampunkan dosa-2 kita kat Dia even dosa too seluas laut or setinggi gunung .
Pintu taubat sentiasa terbuka luas kan 

So, before kita menutup mata untuk selama-lamanya, tadak salah kan kalau kita buad baik & bertaubat, kita taktau bila kita akan pergi dari dunia nie ( :

so, sory too all ~
--------------------------------------------------------------------------------
21/07/2012

Tak perlu kutok , hina , caci , maki atau keji orang lain .
Semua sama kat sisi Allah 

jangan nak guna kuasa sendiri untuk hukum orang lain . 
Tengok diri sendiri dan perbaiki kekurangan diri 


~ Tazkirah Ramadhan :') ~



Kita bertemu di MUKA BUKU 
Awak penah cakap awak suka saya sampai saya letakkan awak dalam CARTA HATI saya 

Tapy kita baru kenal time tu , so saya nak kita jady SAHABAT dulu 

Bila dah lama kenal , saya sendiri tak sedar yang saya mula sayangkan awak 
Awak penah cakap I LOVE YOU kat saya , rasa macam nak terbang tinggi time tu 
Tapy keindahan nie cuma sementara .
Bila saya dah sayang awak , awak pergi tinggalkan saya dan awak buad saya rasa KOSONG 

status nie hanya UNTUK DIA :') 



Yang dah tunang, nak bawa tunang g jalan-2 boleh, tapy kena bawak mak ayah dea skaly ^^ 

-U.A.I-
--------------------------------------------------------------------------------
07/07/2012

Cuba kuatkan diri dan tidak mudah mengaku kalah 

gudnite kawan ^^,
--------------------------------------------------------------------------------
23/06/2012

Smiling doesn't always mean you're happy.
In some case, it simply means that you're a strong person 
--------------------------------------------------------------------------------
17/06/2012

I am not a fighter,
But I will fight for what I love 
--------------------------------------------------------------------------------
03/06/2012

thanks to everyone 
orang yang aku engat akan wish, tak wish langsong, engat pon tak :D
orang yang aku selalu lupa & takan harap na wish, they are the best for me 

tengs kawan .
tadak kawan pon takpa kalau ta ikhlas :DD 
--------------------------------------------------------------------------------
26/05/2012

Hidup nie singkat s0 jangan singkatkannya lagy dengan kesedihan :')

K, aku cdeyh.

Allah tau apa yg terbaek untk hambaNnya 

setiap yg berlaku mesty ada hikmah kan. 
Teruskan tersenyum & bersyukurlah kerna kita maseh bernyawa 
--------------------------------------------------------------------------------
25/05/2012

From A to B, from B to C, from C to D, from D to E, from E to F, from F to G, from G to H, from H to I, from I to LOVE, from LOVE to YOU 

I LOVE YOU ! 


✖ Boring ✖
--------------------------------------------------------------------------------
24/05/2012

Tak semua kawan kita nak tengok kita bahagia kan N tak semua musuh kita nak tengok kita sengsara 
-----------------------------------------------------------------------------------
18/04/2012

syok woi tengok boyfurend aku main bola kat stadium ~
4-0 tau kena ! sayang hampa la woii ! 

congrats 
_
--------------------------------------------------------------------------------
12/04/2012

Tengok orang len sengsara pon hang bahagia .
apa jenis manusia tatau .
kesian kat hang ~ ~
--------------------------------------------------------------------------------
10/04/2012

Kisah hidup ini hingga ke akhir nafasku,
Kan menjadi sejarah dalam hidupku 



Tak payah na tunjok bgoih sangat la weyy .
engat hampa senior, hampa bgoih ? 
sikit tak heran .
Nak orang hormat hampa, hampa kena la hormat orang jugak ~
jgn nak cari pasai ja !

MENGALAH BUKAN BERARTI AKU KALAH ! 

kita tengok sapa yg kalah </3
--------------------------------------------------------------------------------
06/04/2012

Besty aku na pindah skowla :'(
hurmm . aku akan rindu hang weyh !
Rindu sangat-II . rindu semua tentang hang kawan !
Hang kawan yang baek, walau kadang-II kita gadoh , normal la kan .
Lepas nie, hang da tadak, aku tatau na cita kat sapa lagy semua masalah aku .
Aku harap hang bahagia selalu 


Kamek sayang kitak ! ILOVEYOU dear 

jangan lupa aku kat sini tauu :(
I'm gonna MISS you a lot dear friend :'(
--------------------------------------------------------------------------------
30/03/2012

Ya Allah,
jika dea benar untukku,
dekatkan lah hatinya dengan hati ku,
jika dea bukan milikku,
damaikan lah hati ku dengan ketentuanMU 
--------------------------------------------------------------------------------
22/03/2012

When i am SINGLE ,
All i see are COUPLES being happy ..

When i am DATING someone , 
All i see are SINGLES being happy 


# kopi pasta
♥ #
--------------------------------------------------------------------------------
17/03/2012

I Love You Sampai Mampos ! ~

kasaq ark bhasa ? dakk kann :D
--------------------------------------------------------------------------------
26/02/2012

Bila ada selalu gadoh,
Bila tadak baru nak rindu 


# I Miss Youu 
♥ #
--------------------------------------------------------------------------------
12/02/2012

Ketika suatu hary nanty aku perlu melepaskanmu dengan penuh keikhlasan, dan jika Allah takdirkan aku untuk mencintaimu, izinkan aku melabuhkan cinta padamu kerana Allah 

# Be A Silent Lover ♥ #
--------------------------------------------------------------------------------
06/02/2012

Mungkin salah ku, melewat kan mu,
tak mencarimu, sepenuh haty, maafkan aku 


Kesalahanku melewatkanmu, 
hingga kau kini dengan yang laen, 
maafkan aku 


# soryyy awakk :( #
--------------------------------------------------------------------------------

Tu ja lah , hmmmm :/
sumpah mesti rinduuuu suma nie kan nanti ?

Kecik-kecik pari ,
Kecik-kecik rama ,
Cinta kamu hari-hari ,
Sayang kamu lama-lama :')

SayoNara :\