// This Is My World


Big Thanks

Template made by : Ninda Nadalaila Background: Nurul Atiqah
With help: Kenna Nezilla

Me + You :'(
Friday, November 30, 2012 | 2:01 PM | 0 Love
Heyh , sihat ?
Hope hampa dalam keadaan sihat sentiasa :')
So , maybe hari ni adalah kali terakhir MCS buat cita pasal MDN ni (:
Semalam & tadi ada mcg dea ^^ tp tu mungkin kali terakhir kami mcg :)
Dulu dea selalu ada untuk MCS even waktu susah or senang :'D
Sekarang ? hanya tingal bayang-bayang :'(
Well , dea bgtau dea buat semua ni bersebab .
MCS pon taktau apa sebabnya , dea takmau bgtau .
Tp kalau btol dea tak salah , kenapa dea takmau bgtau kan ? 
Hmmm , MCS cuma berharap satu hari nanti MCS boleh lupa semua benda burok yg berlaku antara kami :)
Lepas ni dah tadak la orang yg bernama MDN dalam hidop MCS :(
MCS harap dea tau kenapa dulu MCS buat cmtu :\

Lastly is , MCS hanya mampu berdoa supaya dea bahagia bersama orang yg dea sayang .
MCS nak dea tau , sebenci apa pon kat dea , mungkin MCS susah nak lupa dea :'(
MCS mungkin boleh lupa dea , kenangan kami ? hmmm :/
Takecare beb :*
Iloveyouu .

* Izinkan diriku lenyapkan segala , namun ku tak terdaya melupakan segalanya .
Kini ku sendiri , hilang segala cinta .
Sebuah realiti bernoktah di sini :') *