// This Is My World


Big Thanks

Template made by : Ninda Nadalaila Background: Nurul Atiqah
With help: Kenna Nezilla

Change Myself ^_^
Saturday, December 1, 2012 | 3:46 PM | 0 Love
Heyh sayang :P
Bosan kay bosan :D
So , just nak mintak hampa tolong MCS ni .
Sesiapa ja lah yg baca entry ni kan , tolong doakan MCS happy macam dulu balek boleh ?
MCS nak senyum macam dulu :(
Sumpah cdeh sangat sekarang ni , asyik entry cdeh ja .
Haishh ~
Semua orang MCS takk layan , sorry kalau ada yg takk reply mcg tuu :(
Takk sengaja wehh ! hati MCS tengah diperbaiki skrg :)
Doakan kejayaan MCS kay :')

Untuk * A =)
Nak mintakk maaf untuk semua benda yg jadi antara kita .
Benda ni takk jangka sangat , hope dea paham org skrg ni :')
Org cuma harap dea boleh faham .
Saya sayang awak macam dulu :')
Tolong jadi macam dulu & tolong jadi seorang manusia yg dapat buat saya bahagia dgn perbuatan awak =)

MCS yakin MCS mampu jadi diri MCS yg macam dulu .
Tp , MCS dulu garang & ganas sikit .
Skrg ni , baik kot :)))
So , yg baru ni pulak , maybe seorang yang baik & seorang yang sopan :D
ahahha ~ ramai takkan percaya kalau MCS sopan-2 , cewahh ~
MCS hanya mampu tersenyum kalau dok usha blog sendiri , haha !
Aptb *
Bila balek kampong , tenang ohh .
Tengok sawah padi , sejuk ja hati :)
Indah sangat ciptaan Allah kan ^^

Ya Allah , bantu la MCS untuk melupakan semua benda yg burok :)
Bg MCS kekuatan untuk jadi manusia yg lebih baik & lebih berguna ^^,
Nasihat MCS untuk diri sendiri ;)
Let it go , Let them , Be myself , What past is past , Think for future :'D
Tu ja lah , saya sayang awak :') 
Takecare kawan ^^