// This Is My World


Big Thanks

Template made by : Ninda Nadalaila Background: Nurul Atiqah
With help: Kenna Nezilla

School =)
Monday, April 29, 2013 | 8:49 AM | 0 Love

Haips sayangs :)
Lama kan kita tak berjumpa .
Rinduu sangat nak update blog , tp skrg buzy dgn sch .
So , selama tak update ni , macam-2 benda jd kan .
Rindu sangat nak jd macam form 3 dulu .
Rindu kawan-2 semua , rindu dea :D
Hmm , skrg dah 2013 .
MCS dah form 5 .
Cdeh kay cdeh :(
Taon ni last sch , tamauuuuuuu !
I WANT SCHOOL ! 
hari ni cuti sbb sabtu ada hari koko .
Yeah ! taon ni dapat jgak MCS p hari koko :')
Bahagiaaaaaa ~
Skrg MCS dah tak kawan dgn MDN :)
Atas pilihan MCS sendiri .
Well , dea susah nak percaya MCS , jd untuk apa kan kami berkawan ? Hmmm 
Takpa , takda jodoh kot . MCS redha laa .
Tp kami tak jd musuh kot ^^
Skrg dah bulan 4 .
Sat ja , nanti dah SPM .
Lepas tu , abes skowlah :(
Nak jd budak skowlah jugak :p
Hmmm , tamau abeh skowlah , hihi :D

Skrg kawan suma dh brubah .
Tak pnteng ka kawan tu ?
Selama bertaon lamanya , semua musnah hanya sebab yg tak munasabah .
Ada hikmah kot kan , hmm :(
MCS kecewa :( jaga diri kawan .
ILOVEYOU :)