// This Is My World


Big Thanks

Template made by : Ninda Nadalaila Background: Nurul Atiqah
With help: Kenna Nezilla

InsyaAllah :)
Sunday, May 19, 2013 | 12:57 PM | 0 Love

Haipp awak :)
sihat ? hope kita semua sentiasa di dalam rahmatNYA :)
hari ni MCS nak story pasal kejadian yg MCS tengok semalam .
urm , semalam MCS pegi hospital tengok tok saket :(
tp dah okay la skrg , Alhamdullilah :)
so semalam , dalam wad tu , ada la sorang pmpuan neyh .
muka dea MCS kenai tp bukan dea laa .
Kebetulan , ayah kenai org yg datang melawat budak pmpuan tu .
Ayah tanya la , budak tu saket apa .
pastu , pak cik tu bgtau , darah putih serang darah merah .
Leukimia , kay dengaq tu dah tekejut dah .
Masa MCS tengok tok , MCS dengaq mak dea tanya kat dea .
Saket ka , dea kata saket :( hurm , kesiannya .
Series , memang cdeh gila kan . 
MCS tau cmna budak tu rasa , nmpak dea cm muda lagi .

MCS harap dea cepat semboh :)
mesti saket kan , urm .
even siapa pon awak , saya doakan awak cepat semboh :)
kesian sangat tengok dea :(
Ya Allah , sembohkan lah dea :)

* sesiapa yg baca entry neyh , doakan lah hamba Allah tu cepat semboh :)
Allah ja boleh balas kebaikkan hampa semua <3 *