// This Is My World


Big Thanks

Template made by : Ninda Nadalaila Background: Nurul Atiqah
With help: Kenna Nezilla

Sad
Saturday, October 19, 2013 | 9:57 PM | 0 Love
Huppp :)
So rinduuu laa .
Lama dah tak usya blog ni , rindu bagai :D
well , hari ni MCS sangat cdeh & bosan .
taktau kenapa , benda kecik pun nak nangeh .
dah bapa kali nangeh hrini , tak kuat langsong kan ?
hmmm :( MCS taktau kenapa tp cdeh sangat.
cdeh bertambah lg bila sepupu yg baik dgn MCS excident :'(
hope budak busuk tu cepat semboh , rindu nak main & melawak dgn dea .
muka dea terok jgak , td first time tengok dea terok & nangeh .
MCS pun cdeh . nak nangeh jgak laa masa tu tp cover kot .
Dea macam adek MCS sndri , baru darjah 5 budak tu .
dea laa budak yg paling baik yg selalu bg MCS ketawa .
bila balek kampong , mesti cari dea dulu .
tp td dea langsong takk happy . sempat jgak laa sembang ngan dea & tnya dea pasal muka dea tu .
selamat luka takk kena mata , luka tu kena betol-2 tepat bawah mata dea .
tekejut MCS tengokk , kesian sangat kat budak tu .
masa dea jatoh tu , dea sndri tak sedar yg dea luka terok .
dea nak blek umah tros , pastu jiran suroh abg dea bawak p klinik .
selamat laa jiran-2 kenal dea . hampa tolong doakan sepupu MCS tu cepat semboh tau ?
Allah ja boleh balas jasa baik hampa :) 

* Rinduu hang busukk :(  * hope hang cepat semboh :)